آغاز برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در سال 1400
رعایت الزامات ساختمانی و زیست محیطی و همچنین حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی از مهمترین ملاک های ارزیابی است.
آغاز برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در سال 1400
برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی سال 1400 با هدف ارزیابی میزان ریسک پذیری و اطمینان از فراهم بودن شرایط فنی و بهداشتی برای تولید فرآورده های سالم و ایمن آغاز شد.
دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اینباره گفت: رعایت الزامات ساختمانی و زیست محیطی و همچنین حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی از مهمترین ملاک های ارزیابی است.
وی افزود: چک لیست برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی، خوراکی و آشامیدنی سال جاری، در اختیار تمامی واحدهای تولیدی تحت پوشش قرار گرفته که ابتدا توسط مسئول فنی واحد تولیدی تکمیل شده و معاونت غذا و دارو خود اظهاری انجام شده را صحت سنجی و امتیاز دهی می کند.
دکتر بیگمی با اعلام این مطلب که واحدهای تولیدی براساس امتیازات مکتسبه در چهار سطح عالی، خوب، متوسط و ضعیف رتبه بندی می شوند، تصریح کرد: در آخرین ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی تحت پوشش در سال 1399، بیش از 72درصد واحدهای تولیدی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در رده های خوب تا عالی قرار داشته اند.
گفتنی است برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی هر سال یکبار انجام می شود.
comment