مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
استفاده از ماسک و دستکش برای تمامی کارکنان واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی و آشامیدنی استان الزامیست
شیوه نامه پیشگیری و مبارزه با شیوع ویروس کرونا به تمامی کارخانجات، واحدهای تولیدی، انبارها و سردخانه های نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی ابلاغ شده است.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
استفاده از ماسک و دستکش برای تمامی کارکنان واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی و آشامیدنی استان الزامیست
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در اولین روزهای شیوع ویروس کرونا در استان، به منظور پیشگیری از گسترش بیماری در بین کارکنان شاغل در صنایع غذایی و بهداشتی تحت پوشش و برای حفظ سلامت و ایمنی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی، شیوه نامه پیشگیری و مبارزه با شیوع ویروس کرونا به تمامی کارخانجات، واحدهای تولیدی، انبارها و سردخانه های نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی ابلاغ شد.
دکتر مریم بیگمی با بیان اینکه نظارت بر حسن اجرای شیوه نامه بر عهده مسئول فنی واحد می باشد، افزود: مسئول فنی مکلف است در رابطه با رعایت بهداشت فردی و جمعی به تمامی کارکنان آموزش ها و هشدارهای لازم را داده و مستندات مربوطه را ثبت و نگهداری نمایند.
وی تصریح نمود: تامین مواد ضدعفونی کننده مناسب و کافی، دستکش، ماسک و سایر اقلام حفاظتی از وظایف مدیریت مجموعه می باشد و تمامی پرسنل شاغل نیز حداقل باید با ماسک و دستکش تجهیز شده باشند.
دکتر بیگمی در ادامه گفت: تمامی رانندگان، کارکنان و پرسنل قبل از ورود به واحد، بایستی مورد غربالگری قرار گیرند و از ورود افراد مشکوک با علائم حاد تنفسی به واحد خودداری شود. این موضوع بویژه در رابطه با کارکنان خطوط تولید، بسته بندی و انبار بصورت جدی و سخت گیرانه تری اعمال می شود.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه تاکید کرد: تمامی صنایع تولیدی مواد غذایی و بهداشتی بایستی مواد اولیه خام کشاورزی، دامی و دریایی مورد نیاز خود را از واحدهای صنعتی یا کارگاهی دارای مجوز از مراجع ذیصلاح مانند وزارت جهاد کشاورزی ویا سازمان دامپزشکی تهیه نمایند.
وی ادامه داد: تمامی وسایل حمل و نقل از قبیل کامیون،کامیونت، وانت، لیفتراک و همچنین سکوهای بارگیری، پالت ها و چرخ دستی ها قبل از هر نوبت بارگیری، باید با مواد ضدعفونی کننده مناسب گندزدایی شوند.
دکتر بیگمی در پایان خاطر نشان ساخت: کارشناسان و بازرسان این مدیریت از ابتدای شیوع ویروس کورنا در استان، بصورت روزانه و مستمر (حتی در ایام تعطیل) از کارخانجات و واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی و بهداشتی بازدید به عمل می آوردند.
comment