متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1400/03/29 - 10:41
  • - تعداد بازدید: 171
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام مرحله اول طرح ملی پایش آلاینده ها و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی

رعایت حدود مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی به منظور حفظ ایمنی و سلامت آحاد جامعه ضروری است.

انجام مرحله اول طرح ملی پایش آلاینده ها و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی

 

مرحله اول نمونه برداری برنامه ملی پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی و طرح ارتقای سلامت محصولات منتخب کشاورزی در قطب هشتم کشوری با موفقیت به انجام رسید.

 

دکتر رضا کیخا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب، گفت: سازمان غذا و دارو به عنوان مجری برنامه ملی پایش آلاینده ها در محصولات کشاورزی و طرح ارتقای سلامت محصولات منتخب کشاورزی در سطح کشور، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان مسئول هماهنگی و اجرای این برنامه در قطب هشتم کشوری برگزیده است.

 

وی با بیان اینکه محصولات زراعی و باغی از متداول ترین و پرمصرف ترین اقلام موجود در سبد غذایی خانواده ها می باشد، افزود: رعایت حدود مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی به منظور حفظ ایمنی و سلامت آحاد جامعه ضروری است.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: در این برنامه وضعیت ده محصول کشاورزی منتخب و پرمصرف در سبد خانوار از نظر میزان وجود آلاینده هایی نظیر آفت کش ها، نیترات، فلزات سرب و کادمیوم در طول سال جاری، مورد سنجش و ارزیابی قرار می گیرد.

 

دکتر کیخا در رابطه با نحوه اجرای طرح پایش، گفت: معاونت غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی قطب هشتم، مطابق برنامه اعلامی، محصولات را از میادین میوه و تره بار تهیه و برای پایش و ارزیابی به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ارسال می کنند.

 

گفتنی است طرح ملی پایش آلاینده ها و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی از فروردین ماه آغاز و در اسفند ماه سال جاری به اتمام می رسد.

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 32729
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام