متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1399/07/01 - 10:30
  • - تعداد بازدید: 337
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انسولیـــن های قلمی نوورپید و نوومیکس امروز توزیع می شوند

با توجه به حجم محدود انسولین های قلمی تخصیص یافته، در حال حاضر امکان توزیع این اقلام در بین تمامی داروخانه ها وجود ندارد بنابراین روند توزیع و عرضه به نحوی برنامه ریزی شده است تا ضمن پوشش حداکثری متقاضیان در مناطق تحت پوشش، بیماران در تامین داروی مورد نیاز خود با مشکل مواجه نشوند.

 

دکتر مصطفی صالحی زاده، مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: سهمیه مهرماه انسولین قلمی نوورپید و نوومیکس امروز توزیع می شود.

وی افزود: سایر انسولین قلمی نیز بلافاصله پس از دریافت سهمیه توسط شرکت های پخش دارویی، در طول هفته آینده توزیع خواهند شد.

دکتر صالحی زاده در ادامه گفت: با توجه به حجم محدود انسولین های قلمی تخصیص یافته، در حال حاضر امکان توزیع این اقلام در بین تمامی داروخانه ها وجود ندارد بنابراین روند توزیع و عرضه به نحوی برنامه ریزی شده است تا ضمن پوشش حداکثری متقاضیان در مناطق تحت پوشش، بیماران در تامین داروی مورد نیاز خود با مشکل مواجه نشوند.

دکتر صالحی زاده تاکید کرد: این محدودیت توزیع فقط در رابطه با انسولین های قلمی می باشد، ولی برای توزیع سایر انواع انسولین مانند انسولین های ویالی، محدودیت توزیع وجود ندارد.

 

 


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 29011
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام