ایمنی غذا ,نجات بخش جان انسانها
.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا در سالن همایش های پردیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد .
دکتر حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم روز جهانی ایمنی غذابیان کرد : ایمنی غذایی از اهداف اولویتدار و کاربردی حوزه سلامت است و در کشورهای توسعه یافته توجه ای ویژه ای به آن شده است در کشور عزیزمان ایران؛ تحقق امنیت غذایی و اطمینان خاطر یافتن از دسترسی همه آحاد جامعه به غذای سالم بسیار مورد توجه قرار دارد.
وی تصریح نمود :پیوند و ارتباط صحیح بین دانشگاه و صنعت، سبب رشد و توسعه کشور خواهد شد تولید دانش و استفاده از آن در صنعت یک مزیت رقابتی را در جوامع بوجود می آورد در همین راستا پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با توجه به ظرفیت و پتانسیل بسیار بالایی که دارد، می توانند عنصر ارتباط صنعت با دانشگاه باشد.
دکتر مصطفی صالحی زاده سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا ضمن تاکید بر پیاده سازی الزامات ایمنی مواد غذایی گفت :هدف از برگزاری گرامیداشت این روز جهانی,نشان دادن نحوه پیشگیری از بیماریها از طریق ایمنی مواد غذایی ,ارائه رویکردهای مشترک بر اساس بهبود ایمنی مواد غذایی و آگاهی بخشی از مسائل ایمنی غذا در بخش های مختلف بوده است.
دکتر مریم بیگمی مدیر نظارت وارزشیابی فراورده های خوراکی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی دانشگاه ضمن ارایه عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۱ در خصوص پایش سلامت و کیفیت مواد غذایی و آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی افزود :واحد های تولیدی برتر براساس ارزشیابی برنامه های پیش نیازی مطابق با چک لیست PRPs، مورد ارزیابی قرار گرفتند .
در این همایش که با حضور ریاست دانشگاه ,جمعی از اساتید ,مدیران عامل و مسئولین فنی شرکت ها و واحد های تولیدی تحت پوشش دانشگاه برگزارش شد از 14 واحد تولیدی و شرکت پخش بازرگانی و مسئولین فنی برتر با اهدای لوح و هدایا تقدیر به عمل آمد.
comment