متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1399/04/07 - 07:43
  • - تعداد بازدید: 319
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 23
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
توصیه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مردم:

با رعایت پروتکل های بهداشتی، تا زمان ساخت داروی اختصاصی برای درمان کووید 19 مراقب سلامت خود باشید

رعایت پروتکل های بهداشتی باعث می شود تا حتی در صورت وجود ویروس در محیط، تعداد کمتری از آن وارد بدن شود و به این شکل جلوی ابتلاء به بیماری گرفته می شود. در رابطه با ابتلاء کادر درمان به بیماری کووید-19 نیز باید یادآور شد که بدلیل آلودگی زیاد محیط کاری و ارتباط نزدیک با بیماران بدحال این عزیزان همواره در معرض خطر هستند.

توصیه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مردم:

با رعایت پروتکل های بهداشتی، تا زمان ساخت داروی اختصاصی برای درمان کووید 19 مراقب سلامت خود باشید

 

در حال حاضر در سراسر دنیا داروهای مورد استفاده بر علیه کرونا ویروس، به صورت آزمون و خطا و تنها در جهت درمان بیماری است پس مردم بهتر است تا ساخت داروی اختصاصی، مراقب سلامتی خود باشند.

دکتر فرزانه فرجیان، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  با بیان این مطلب، افزود: بر اساس گزارشات سازمان جهانی بهداشت تا کنون حدود 1000 نوع واکسن علیه کرونا توسط محققان سراسر دنیا ارائه شده که تنها حدود ده مورد از آنها به فاز مطالعات بالینی راه پیدا کرده است.

وی در ادامه گفت: احتمالا یکی از این واکسن ها تا پایان سال مورد تایید واقع شود و تا آن زمان بهتر است با رعایت پروتکل های بهداشتی مراقب سلامت خود باشیم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی باعث می شود تا حتی در صورت وجود ویروس در محیط، تعداد کمتری از آن وارد بدن شود و به این شکل جلوی ابتلاء به بیماری گرفته می شود. در رابطه با ابتلاء کادر درمان به بیماری کووید-19 نیز باید یادآور شد که بدلیل آلودگی زیاد محیط کاری و ارتباط نزدیک با بیماران بدحال این عزیزان بیشتر در معرض خطر هستند.

دکتر فرجیان درباره استفاده خودسرانه از کورتون ها برای پیشگیری و یا درمان سرپایی بیماری کووید-19 نیز گفت: این اقدام بسیار خطرناک است و برخلاف تصور عامه، مصرف این دسته از داروها می تواند فرد را مستعد ابتلا به کرونا کند.

وی اضافه کرد: کورتون هایی مانند دگزامتازون، هیچ نقشی در پیشگیری از ابتلاء به بیماری ندارند و در خصوص تاثیر آن در درمان کرونا نیز، موضوعی که مطرح شده فقط در بیماران بدحال بستری در آی سی یو و با شرایط خاص به تشخیص پزشک معالج بوده، لذا این دارو را به هیچ وجه نباید به صورت خودسرانه استفاده کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره اینکه مدتی است علاوه بر دگزامتازون، داروی هیدروکسی کلروکین نیز در جامعه بر سر زبان ها افتاده، گفت: اثر بخشی این دارو در درمان این بیماری، هنوز ثابت نشده است و با توجه به عوارض جانبی دارو، استفاده از آن بعنوان پیشگیری کننده از ابتلا به کووید 19 به هیچ وجه توصیه نمی شود ومردم باید بدانند کلروکین تداخلات دارویی خطرناکی با سایر داروها دارد و مصرف آن می بایست با تجویز پزشک باشد.

وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد: با جدی گرفتن پروتکل های بهداشتی، کاهش ترددهای غیرضروری و عدم حضور در مکانهای پرازدحام، جلوی گسترش بیشتر این بیماری را بگیریم.

 

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 27757
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام