برگزاری کارگاه تخصصی کشوری توسط آزمایشگاه کنترل کیفی ومواد خوراکی واشامیدنی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
به گزارش وابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان کارگاه تخصصی کشوری توسط آزمایشگاه کنترل کیفی ومواد خوراکی واشامیدنی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.
مهندس مریم اسلامی، مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت :
کارگاه تخصصی سه روزه همسان سازی آزمون فلزات سنگین با رویکرد آزمون اندازه گیری میزان جیوه، توسط این مدیریت جهت کارشناسان آزمایشگاه معاونت های غذا و دارو کل کشور برگزار شده است.
این کارگاه در ابتدای خردادماه سال جاری در شهرستان چابهار و با مشارکت آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو و منطقه آزاد چابهار برگزار شده است.
comment