توقیف ۶ تن مواد اولیه خوراکی توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
در جریان بازدید و بازرسی از یکی از واحدهای تولیدی تحت پوشش، حدود 6 تن مواد اولیه خوراکی به علت عدم رعایت ماده ۱۱ قانونی مواد خوراکی و آشامیدنی کشف و توقیف شد.

توقیف ۶ تن مواد اولیه خوراکی توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
در جریان بازدید و بازرسی از یکی از واحدهای تولیدی تحت پوشش، حدود 6 تن مواد اولیه خوراکی به علت عدم رعایت ماده ۱۱ قانونی مواد خوراکی و آشامیدنی کشف و توقیف شد.
دکتر رضا کیخا معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این رابطه گفت: ماده 11 قانون مواد خوراکی و آشامیدنی بر رعایت حداقل ضوابط بر چسب گذاری از قبیل نام و نام تجاری محصول، تاریخ تولید و انقضا و سری ساخت، آدرس شرکت تولید کننده و شماره پروانه ساخت، توسط واحدهای تولید کننده تاکید دارد و از الزاماتی است که باید تولید کنندگان رعایت و توسط مصرف کنندگان کنترل شود.
comment