متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1400/10/07 - 10:11
  • - تعداد بازدید: 166
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در پی کشف اقلام دارویی غیرمجاز، سه واحد عطاری متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند

فروش اقلام دارویی به هرشکل آن (اعم از گیاهی ویا غیرگیاهی) در عطاری ها ممنوع می باشد و صرفا داروخانه ها، مجاز به عرضه اقلام دارویی هستند.

معرفی سه واحد عطاری به مراجع قضایی


در پی کشف اقلام دارویی غیرمجاز، سه واحد عطاری متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه در جریان بازدید مشترک کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل این معاونت و پلیس اماکن از عطاری ها، نزدیک به هفتصد عدد انواع قرص دیابت گیاهی غیرمجاز و فاقد مجوز کشف و ضبط شد گفت: همچنین در طی بازدید و بازرسی بعمل آمده، بالغ بر 520 عدد اقلام غیرمجاز دیگر نیز از عطاری ها جمع آوری شد و در همین رابطه سه واحد عطاری متخلف نیز جهت صدور حکم  به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی ادامه داد: ارزش ریالی فرآورده های غیرمجاز مکشوفه، بیش از 19 میلیون ریال برآورد می شود.

به گفته دکتر کیخا براساس قوانین و مقررات جاری، عطاری ها تنها مجاز به عرضه و فروش گیاهان دارویی فرآوری نشده، هستند.

وی افزود: فروش اقلام دارویی به هرشکل آن (اعم از گیاهی ویا غیرگیاهی) در عطاری ها ممنوع می باشد و صرفا داروخانه ها، مجاز به عرضه اقلام دارویی هستند.


  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 35021
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام