در کارگاه آموزشی عطاران در سراوان مطرح شد:
عطاری ها فقط مجاز به عرضه گیاهان دارویی فرآوری نشده هستند
رییس اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: عطاری ها مجوز عرضه گیاهان دارویی فراوری شده را ندارند.

در کارگاه آموزشی عطاران در سراوان مطرح شد:
عطاری ها فقط مجاز به عرضه گیاهان دارویی فرآوری نشده هستند
رییس اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: عطاری ها مجوز عرضه گیاهان دارویی فراوری شده را ندارند.
به گزارش روابط عمومی- مهندس احمد غلامی، رییس اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه عطاران در سراوان، با اشاره به دریافت گزارشات و شکایات متعدد از عرضه دارو و گیاهان فرآوری شده غیرمجاز و قاچاق در برخی از عطاری ها گفت: فروش و عرضه انواع و اقسام داروها، اعم از گیاهی و شیمیایی، مکمل های ورزشی، غذایی و رژیمی و همچنین گیاهان فرآوری شده در عطاری ها ممنوع است و به عطاران حاضر در این کارگاه نیز تاکید شد که فعالان این صنف تنها مجاز به عرضه گیاهان دارویی فرآوری نشده می باشند.
وی ادامه داد: آشنایی عطاران با قوانین و مقررات مربوط به عرضه و فروش فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، اطلاع رسانی درخصوص مضرات و آسیب های ناشی از مصرف فرآورده های غیرمجاز، تقلبی و قاچاق و همچنین معرفی برچسب اصالت و سلامت کالا و شیوه استفاده از اطلاعات درج شده بر روی آن، از مهمترین محورهای آموزشی این کارگاه بود.
رییس اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین از مردم خواست: درصورت مشاهده عرضه اقلام سلامت محور غیرمجاز و قاچاق در عطاری ها و دیگر مراکز فروش، موضوع را برای پیگیری از طریق شماره تلفن 33372061 به این اداره اطلاع دهند.
comment