متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1400/12/15 - 08:09
  • - تعداد بازدید: 141
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ماسک های پزشکی مجاز، واجد برچسب اصالت و سلامت هستند

ماسک های فاقد برچسب اصالت و سلامت که توسط برخی افراد سودجو به فروش می رسند، از لحاظ کیفیت و ایمنی در سطح پایینی قرار دارند و به هیچ عنوان مورد تایید نمی باشند.

 

ماسک های پزشکی مجاز، واجد برچسب اصالت و سلامت هستند

دکتر محدثه نجاری، رییس اداره نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو گفت: تمامی ماسک های پزشکی که در داروخانه ها ویا فروشگاه های کالا پزشکی عرضه می شوند، باید دارای برچسب کنترل اصالت و سلامت باشند.

 

وی ادامه داد: مصرف کننده با خراش لایه محافظ برچسب و ارسال کد 16 رقمی مربوطه بصورت پیامک به شماره اختصاصی20008822 ، می تواند از سلامت و اصالت کالای خریداری شده، مطمئن شود.

 

به گفته دکتر نجاری، علاوه بر برچسب اصالت و سلامت، بر روی بسته بندی ماسک، بایستی مشخصات کامل تولید کننده، تاریخ تولید و انقضاء محصول نیز درج شده باشد.

 

وی تاکید کرد: ماسک های فاقد برچسب اصالت و سلامت که توسط برخی افراد سودجو به فروش می رسند، از لحاظ کیفیت و ایمنی در سطح پایینی قرار دارند و به هیچ عنوان مورد تایید نمی باشند.

 

دکتر نجاری در خاتمه گفت: هم استانی های گرامی درصورت مشاهده عرضه ماسک بدون مشخصات و فاقد برچسب اصالت در داروخانه ها و فروشگاه های کالا پزشکی، می توانند موضوع را از طریق شماره تلفن مستقیم 33372063 جهت پیگیری، گزارش نمایند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 35719
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام