مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
متقاضیان دریافت گواهی و نشان حلال، تنها به سایت این مرکز مراجعه نمایند
واحدهای تولیدی متقاضی دریافت نشان و گواهی حلال، تنها از طریق مراجعه به پایگاه الکترونیکی مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران به آدرس https://halal.gov.ir می توانند نسبت به ثبت درخواست و پیگیری آن اقدام نمایند.

متقاضیان دریافت گواهی و نشان حلال، تنها به سایت این مرکز مراجعه نمایند
واحدهای تولیدی متقاضی دریافت نشان و گواهی حلال، تنها از طریق مراجعه به پایگاه الکترونیکی مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران به آدرس https://halal.gov.ir می توانند نسبت به ثبت درخواست و پیگیری آن اقدام نمایند.
دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به احتمال سوء استفاده از نام، نشان و گواهی مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران توسط افراد سودجو، تاکید کرد: مسیر عنوان شده تنها راه قانونی برای اخذ تاییدیه و دریافت گواهی و نشان حلال است و مرکز تحقیقات حلال کشور نیز هیچ گاه برای صدور گواهی، مستقیم به شرکت ها مراجعه نمی کند و یا با آنها تماس نمی گیرد.
وی در ادامه گفت: گواهی حلال صادر شده برای یک محصول، مدت زمان اعتبار معینی دارد و پس از انقضای این تاریخ ، فاقد اعتبار می شود و استفاده از نشان حلال پس از انقضای تاریخ اعتبار گواهی، ممنوع می باشد بنابراین تولیدکنندگان بایستی پیش از اتمام مدت اعتبار، مراحل قانونی صدور یا تمدید گواهی را طی کند.
به گفته دکتر بیگمی، برای دریافت این گواهی، علاوه بر حلال بودن ترکیبات استفاده شده در فرآورده، باید تمامی مراحل آماده سازی، حمل و نقل و نگهداری محصول نیز مطابق با ضوابط شرعی و اسلامی باشد.
استاد دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در رابطه با اهمیت دریافت گواهی حلال نیز اظهار داشت: نشان حلال، یک نشان تجاری جهانی است که براساس واژه حلال در دین مبین اسلام تعریف شده است و طیف گسترده ای از محصولات خوراکی، آشامیدنی، دارو و مواد بهداشتی و آرایشی را در بر می گیرد؛ وجود این نشان بر روی یک محصول، به مصرف کننده مسلمان در هرنقطه از دنیا نسبت به حلال بودن و سلامت شرعی محصول اطمینان خاطر می دهد.
comment