مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توصیه کرد:
مواد غذایی و آشامیدنی را صرفاً از فروشگاه های معتبر تهیه نمایید
مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مدیران مدارس و اولیای دانش آموزان توصیه کرد: مواد غذایی و آشامیدنی مورد نیاز خود را صرفاً از فروشگاه های معتبر تهیه نمایند و در هنگام خریداری حتماً از سالم بودن بسته بندی محصول اطمینان حاصل نمایند.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توصیه کرد:
مواد غذایی و آشامیدنی را صرفاً از فروشگاه های معتبر تهیه نمایید
پیرو دریافت گزارشاتی درخصوص دستکاری در تعدادی از کیک های بسته بندی در برخی شهرستان ها، مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مدیران مدارس و اولیای دانش آموزان توصیه کرد: جهت رعایت اصول ایمنی و سلامت مواد غذایی و آشامیدنی را صرفاً از فروشگاه های معتبر تهیه نمایند و در هنگام خریداری از سلامت بسته بندی محصول اطمینان حاصل نمایند.
دکتر بیگمی از همشهریان گرامی درخواست کرد: درصورت مشاهده مواردی از این دست، موضوع را از طریق شماره تلفن 33372083 به مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این مدیریت گزارش نمایند.
comment