متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1401/12/06 - 10:29
  • - تعداد بازدید: 54
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نمایشگاه سلامت‌بنیان فرصتی برای نمایش توانمندی‌های حوزه دارو و تجهیزات

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نمایشگاه سلامت‌بنیان با هدف نشان دادن توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی و رفع موانع تولید برگزار می‌شود.

 

 

 

 

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نمایشگاه سلامت‌بنیان با هدف نشان دادن توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی و رفع موانع تولید برگزار می‌شود.


به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو زاهدان ,دکتر سید حیدر محمدی در گفت‌وگو با ایفدانا با بیان این مطلب اظهار کرد: هدف از برگزاری نخستین نمایشگاه سلامت بنیان (دانش بنیان حوزه دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی) علاوه بر نشان دادن توانمندی های این حوزه، فرصتی برای شناسایی و توجه ویژه به مشکلات مربوط به تامین دارو و تجهیزات پزشکی است تا با همکاری دستگاه ها و مجموعه های مرتبط، در جهت حل آن گام برداشته شود.

وی افزود: شناسایی و حمایت بیش از پیش ظرفیت های شرکت های دانش بنیان از اولویت های سازمان غذا و داروست تا مجموعه های فعال این عرصه را در راستای شکوفایی بیشتر همراهی کند.

لازم به ذکر است نخستین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه سلامت با حضور شرکت تولیدی فعال این عرصه در تاریخ ۸ و ۹ اسفند در محل مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 39638
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام