متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
لیست اخبار صفحه :63
استفاده از ماسک و دستکش برای تمامی کارکنان واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی و آشامیدنی استان الزامیست
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

استفاده از ماسک و دستکش برای تمامی کارکنان واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی و آشامیدنی استان الزامیست

شیوه نامه پیشگیری و مبارزه با شیوع ویروس کرونا به تمامی کارخانجات، واحدهای تولیدی، انبارها و سردخانه های نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی ابلاغ شده است.

اجرای موفقیت آمیز طرح ملی پایش  فرآورده های غذایی و آشامیدنی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه

اجرای موفقیت آمیز طرح ملی پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از اجرای صد درصدی و موفقیت آمیز طرح ملی پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه (PMS) خبر داد.

.

.

.

بازدید سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از خط تولید محلول ضد عفونی کننده در زاهدان

بازدید سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از خط تولید محلول ضد عفونی کننده در زاهدان

بازدید سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و سرپرست سازمان صمت استان از خط تولید محلول ضد عفونی کننده شرکت مروارید هامون زاهدان

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام